8 jul 2011, 15:09

Ще разкъсам всички вериги 

  Poesía » Filosófica
533 0 3
“Ще разкъсам всички вериги“
 
Ще разкъсам всички вериги,
ще отключа всички врати,
ще пребродя всички земи,
за да бъда с теб!
 
Ще преплувам всички морета,
ще прегазя всички реки,
ще мина под всички дъги,
за да бъда с теб!
 
Ще премина през мрака,
ще скоча в огъня,
с ръце леда ще разтопя,
за да бъда с теб!
 
Като вятър ще летя,
ще изпреваря времето,
смъртта ще победя,
за да бъда с теб!
С теб!

© Задгробник Евотош Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??