Ще се боря
Ще се боря,
ще се развивам,
ще тичам
и няма да спирам.
Няма да преклона глава,
няма да бъда овца,
няма да се предам,
усещам в себе си плам.
Бог е винаги с мен,
чувствам се благословен,
с необиконовена сила надарен,
със силна воля зареден.
Ще премина всяка трудност,
ще избягвам всяка пошлост,
ще гледам само напред
и ще променя своя мироглед.
Благо Лисана
© Благовест Todos los derechos reservados