8 jul 2014, 19:43

Ще се изгубя 

  Poesía » Otra
558 0 5

ако пропадна

вдън земя

ще сложиш ли

на гроба ми

свещица и цветя

 

в мислите

ще търсиш ли

ония спомени

прогонени

от вихъра ята

 

ще се изгубя

мълчаливо щом

поема към нощта

ще се стопя

безследно

 

защото нямам

повече от себе си

и шепата слова

измъчени

от бедност

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??