8 июл. 2014 г., 19:43

Ще се изгубя 

  Поэзия » Другая
550 0 5

ако пропадна

вдън земя

ще сложиш ли

на гроба ми

свещица и цветя

 

в мислите

ще търсиш ли

ония спомени

прогонени

от вихъра ята

 

ще се изгубя

мълчаливо щом

поема към нощта

ще се стопя

безследно

 

защото нямам

повече от себе си

и шепата слова

измъчени

от бедност

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??