15 may 2009, 11:33

Ще се живее 

  Poesía
382 0 5

 

         ЩЕ СЕ ЖИВЕЕ

 

Кой с теб в една съдба ни окова

И ни направи ни толкова далечни.

Любов и мъка за свидетели зова

от тях  да станем по-човечни.

 

В косите ми - сребрист прашец.

И зимен мраз в душата вее.

Погребахме последния щурец.

Но няма как – ще се живее…

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??