17 jul 2009, 14:58

Ще се преборя ли 

  Poesía
574 0 3

Живот в заблуда и лъжа,

надяваш се на някакво възмездие,

очакваш все да видиш светлина,

а тя е тъй далеч и все тъга и тъмнина!

 

Ще се преборя с бурите ужасни,

които хвърлят пепел във очите!

Ще се изправя, ще посрещна дни прекрасни

и ураганите не ще попречат да осъществя мечтите!

 

А толкова прекрасен е живота,

обагрен е от много цветове,

изпълнен с най-прекрасни мигове,

обичам го такъв и го държа във своите ръце!

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??