Ще се затворя в теб,
в най-тъмното ти кътче -
надълбоко, да не ме достигаш!
Нали повика ме
и пожела да бъда с теб -
за теб да изминавам всички пътища...
Нали се искахме
в безсрамни нощи,
през които и луната не надничаше!
Нали обичахме
с душите си безгрешно голи,
вричахме се -
забравили за празните любови....
Сега... изтичам се
през пръстите на твоите окови
в тъжна мисъл - безлюбовна!
© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados