Разказах ти най-съкровените си тайни,
най-чистите си сънища.
Разказах ти коя съм аз и какво правя тук.
Изплаши се, избяга...
Ще се завърнеш ли?
Имам още неразказани истории,
нови сънища и неподправена любов.
© Simone Todos los derechos reservados