15 abr 2009, 11:12

Ще си отида от тебе 

  Poesía
621 0 15

Аз сега ще си ида от тебе.

Ти вратата след мен заключи.

И се скрий от себе си във тишината,

за да не усетиш, че и тебе те боли.

 

Но ще можеш ли любовта да излъжеш?

Да ù кажеш да спре да крещи.

Като прах от звезди да я разпилееш

и да нямаш спомен от мене дори.

 

В чужди погледи ли  ще чакаш да ме видиш?

Ще разпознаеш ли в другите моите следи?

И ще трепне ли нещо във тебе ,

като знаеш, че мен си обичал преди.

 

Аз на никого за нас няма да разкажа.

Ще те пазя от хорски сплетни.

Само по залеза всяка вечер ще гадая

и ще се моля да си щастлив,

                                                но без сълзи.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??