25 jul 2008, 11:19

Ще си простя... 

  Poesía » Otra
937 0 4

 

Ще си простя

преди да ми простиш,

преди да кажеш

колко ме обичаш...

Ще си простя,

защото не ти си този,

който да прощава

на моето сърце...

Ще си простя,

защото никой друг

не е ранявал

повече от мене

душата ми...

И в ужаса на моите страхове...

ще си простя.

Защото те обичам...

Защото в твоя свят

намерих цвете

дето да прилича

поне мъничко на мен

... и този цвят

така привлича...

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??