25.07.2008 г., 11:19 ч.

Ще си простя... 

  Поезия » Друга
810 0 4

 

Ще си простя

преди да ми простиш,

преди да кажеш

колко ме обичаш...

Ще си простя,

защото не ти си този,

който да прощава

на моето сърце...

Ще си простя,

защото никой друг

не е ранявал

повече от мене

душата ми...

И в ужаса на моите страхове...

ще си простя.

Защото те обичам...

Защото в твоя свят

намерих цвете

дето да прилича

поне мъничко на мен

... и този цвят

така привлича...

© Катерина Баева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??