22 ene 2011, 17:34

Ще съжаляваш 

  Poesía » De amor
1380 0 1

Ще съжаляваш някои ден, че не видя красивото във мен,

че шанса ти си проигра и че просто ти не го разбра.

Ех, как бе хубаво, когато  ти се молих, когато ти безжалостно се смя 

и всички момчета аз в спомени зарових, а ти с мен така се подигра.

Ех, как е хубаво сега, че ти се молиш, че просиш ти от мен 

шепа любов и просто спомена за мен не можеш да заровиш

и спомняш си, че с мен бе толкова суров.

Сега е моят ред да се посмея, да гледам аз лицето ти с безжалостни очи

и ще се разплачеш ти пред нея - момичето, в което злоба ти роди.

Но аз ще те гледам, както ти ме гледа тогава, ти ще видиш

в мен красивите страни и аз ще съм щастлива от своята победа,

но ще ти подам ръка - Обичам те и не ще оставя нещо да те нарани.

Ще се засрамиш ти, а аз ще съм щастлива и обич в мен отново ще се зароди 

и ще видиш, че истинската любов бързо не замира,

и ще ми кажеш с тъжен поглед ти ПРОСТИ!!!

© Нина Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??