29 mar 2008, 0:29

Ще сънувам, докато умра! 

  Poesía » Filosófica
540 0 5

Ще надсмея болката,
ще напусна самотата,
ще изгрея в тъмнината,
ще надигна поглед
в небесата - да усетя,
че съм над земята!
Ще пребия страха,
ще спася съвестта,
ще накажа греха...
ЩЕ СЪНУВАМ, ДОКАТО УМРА!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??