Mar 29, 2008, 12:29 AM

Ще сънувам, докато умра! 

  Poetry » Phylosophy
542 0 5

Ще надсмея болката,
ще напусна самотата,
ще изгрея в тъмнината,
ще надигна поглед
в небесата - да усетя,
че съм над земята!
Ще пребия страха,
ще спася съвестта,
ще накажа греха...
ЩЕ СЪНУВАМ, ДОКАТО УМРА!

© Теодора Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??