29 мар. 2008 г., 00:29

Ще сънувам, докато умра! 

  Поэзия » Философская
541 0 5

Ще надсмея болката,
ще напусна самотата,
ще изгрея в тъмнината,
ще надигна поглед
в небесата - да усетя,
че съм над земята!
Ще пребия страха,
ще спася съвестта,
ще накажа греха...
ЩЕ СЪНУВАМ, ДОКАТО УМРА!

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??