17 may 2009, 7:58

Ще те боли ли, ако си тръгна? 

  Poesía » De amor
802 0 6
Ще те боли ли, ако си тръгна?
Ако остана, мен ще боли.
Сълзи и скандали. И прошка.
И след прошката пак сълзи.

Ще те боли ли, ако си тръгна?
А дали ще олекне на мен?
С вечната нощ май свикнах.
Ще свикна ли с новия ден?

Ще те боли ли, ако си тръгна?
Ако не тръгна, друг ще боли...
Сърцето отдавна не тук е.
Само навикът с теб стои.

© Грета Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??