В нежна изворна вода
се оглеждам, виждам теб,
мисленно те викам, ти ела,
да вървиме заедно напред.
Там не те намерих, но открих,
че си скрит в сърцето мое.
С теб света си преоткрих,
ще запазя всичко свое.
Ще те чакам някъде в безкрая.
Ще те чакам някъде във дните.
Колко дълго ще е, аз не зная.
С теб са свързани мечтите!
© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados
с обич , Ивелина.