Добър вечер, мъничка моя
пак дошла си самичка в нощта.
Не мисли, че разваляш покоя
на самотна и тъжна душа.
Поседни, аз те чаках отдавна.
Ти роди се в съня от мечти.
На небето звездичка припламна.
Самодива с прекрасни очи.
Говори, даже може без думи.
В тишината те чувам сега.
Ти живееш отдавна в ума ми.
Докосни ме с ефирна ръка.
Пак ще бъдем щастливи и луди
в любовта ще намерим крила,
а страстта май и нас ще учуди,
че живеем във свят с чудеса.
Полегни си до мен и заспивай.
Знам ще дойде със изгрев деня.
После пак на далеко отивай.
Ще те чакам, отново ела...
© Гедеон Todos los derechos reservados