18 jul 2010, 20:27

Ще те чакам до края на дните 

  Poesía » De amor
1145 0 14

Ще те чакам до края на дните

 

Ще те чакам до края на дните:

най-смирена ще бъда в рода.

Ще запазя чисти нощвите –

да отблъснат злото в дома.

 

Но нагарча погачата мека,

дето месих с любов до зори...

И пронизва болчица лека:

звездопад от горчиви искри.

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??