2 oct 2007, 14:57

ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ 

  Poesía
916 0 15

ЩЕ  ТЕ  НАМЕРЯ



Ще търся извора. Вълшебен.
През девет планини. В десета.
Ще го открия. Скрит и безметежен.
Дори на най-далечната планета.
Ще падам и ще ставам. Разранена.
Дори от нож прободена. В агония.
Ще дращя с нокти. Разярена.
Отчаяна от лутане. С прозрения.
Ще прося хляб. От скитници.
Оръфана ще пъпля. Без да спирам.
Дори изгубена. В безпътица.
Ще го намеря в бездната. Извиращ.
Ще взема от водата му. Целебна.
За болните и страдащи. Надежда.
Ще ги лиша от болката. Душевна.
Ще ги даря с любов. Безбрежна.

 

МАГИ

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??