17 nov 2016, 22:10

Ще те науча как да обичаш 

  Poesía » De amor
411 2 0

Ще те науча, как да обичаш, 
видях, как омраза владееш със страст, 
ще те науча, как без да се вричаш, 
ще ти вярвам без думи на глас.
Само мълчи и не бързай, 
само мисли и тълкувай!
Търпение дай, и ще имаш това,
за което дори не си помечтал!
Ще усещаш непрекъснато полет,
ще ме съсипваш с погледа мил
и без да засягам честа ти,
ще бъда твой Господ... и роб!
Твоето тяло ще помни,
всеки допир до моя ефир,
сърцето ти не ще да забрави, 
всеки удар, ударен за мен!
Дъхът ти на мен ще ухае,
защото в теб ще съм аз,
всяка мисъл вече е моя,
и това те прави щастлив!

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??