7 ene 2016, 10:37

Ще те пия ... 

  Poesía
396 0 0

 

 

 

На масата сме. Двама.

Аз и ти.

Не те обичам.

Но наливам чаша.

Студена си 

и малко ми горчиш.

А ракия няма.

Нито вино.

Тъй - за комка

или за алъш-вериш ...

Теб сега ще пия.

Вода ли? Боже,

тя промива,

не усещаш нищо.

Ти поне си ми горчива.

Ще те пия -

вносна или не -

все си бира ...

И ще те изпия -

като измама,

че не съм самичък,

а сме двама ...

Ах, тази жажда,

още отзарана ...

 

 

 

 

 

© Валдемар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??