Дори когато се ожениш
и имаш две или пък три деца,
тогава още ще те помня -
а в очите ми, поредната сълза!
Ще останеш вечна ти -
в душата ми, в безкрая.
Дори сред хиляди жени,
аз пак ще те позная!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados