2 may 2008, 12:17

Ще те убия... В моите прегръдки... 

  Poesía » De amor
1677 0 37
 

Ще те убия!... В моите прегръдки...

Плътта ти ще събличам в нощи ясни,

хищно ще отпивам с едри глътки

от сърцето ти, пулсиращо без страсти...

 

 

Ще заразя душата ти бездушна

със вируса на тръпката любовна...

В мечтите ти накрая ще се гушна,

стъпкал билката противоотровна...

 

 

А със кръвта на нашата зараза

безсмъртничета нека да полеят!...

Захвърлили ваксината омразна,

дано и други да се разболеят...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??