Ще те убия!... В моите прегръдки...
Плътта ти ще събличам в нощи ясни,
хищно ще отпивам с едри глътки
от сърцето ти, пулсиращо без страсти...
Ще заразя душата ти бездушна
със вируса на тръпката любовна...
В мечтите ти накрая ще се гушна,
стъпкал билката противоотровна...
А със кръвта на нашата зараза
безсмъртничета нека да полеят!...
Захвърлили ваксината омразна,
дано и други да се разболеят...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени