Празнувам всеки ден със теб!... Желая
живота ми навеки да красиш,
да го превърнеш в малко кътче в Рая,
и ти във него ярко да блестиш!...
Затуй и днес - на теб това приляга -
поднасям най-красивите цветя!
На чувствата те винаги помагат -
с езика им говори любовта!...
Със НЕЖНОСТ най-напред ще те закича -
подхожда тя на твоята душа.
Да ти припомнят колко те обичам,
когато несъзнателно сгреша!...
В минути на съмнения навярно
тревогата в душата ти расте.
Затуй прибавям свойта ВЯРНОСТ -
обречен съм единствено на теб!
Без ВСЕОТДАЙНОСТ в любовта не може -
не бива никой тук да се пести.
В букета с обич и това ще сложа -
гаранция за Нас сме Аз и Ти!
Покорните ти устни ще докосна -
със дъх и вкус на ароматен плод!...
И дните ни - тез пити медоносни -
изпълват с радост нашия живот!...
© Роберт Todos los derechos reservados