12 ago 2008, 13:26

Ще те запомня 

  Poesía
700 0 5

Почивайте в мир, скъпи мои!

 

Тръгваш ли!? Почакай още малко -

остани.

Аз те помня,

недей ме забравя ти!

Виждам, че плачеш,

а пак си тръгваш.

Но аз не искам

и като тебе плача,

но аз те искам

и сърцето трепнещо прескача.

Ще те запомня

и пламенно ще роня

сълза след сълза,

тъга след тъга!

Аз ще те запомня, направи го и ти.

Aз не ще те прогоня от плачещо сърце

и несбъднати мечти.

Но ти си тръгваш

и  другаде осъмваш.

А утрото от мене изтръгна

надеждата тука да те върна.

Само ми кажи:

Тръгваш ли!? Аз оставам още малко -

ами ти!?

© Никой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??