9 ago 2009, 22:05

Ще те зазидам... 

  Poesía
760 0 32

Ще те зазидам,

     страх,

            със тухлите на спомена

в стените

      на безсмъртната мечта.

И няма да ме плаши

       твойта сянка,

останала единствено

       в стиха.

 

Ще ти отключа,

       риск,

             вратaта на надеждата

и в нови мисли

       ще те облека...

На чувствата в горите

       ще се впуснем,

за да открием

        живата вода...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??