23 ene 2022, 9:06

Ще трябва... 

  Poesía » De amor
203 0 0

Ще трябва да ме молиш с дни.
И сълза по мен да пуснеш.
Ще трябва да сведеш очи.
Да целунеш мои устни.

 

Ще трябва да гориш до крах.
И душа към мен да впериш.
Ще трябва да дочакаш знак.
Да блеснеш в светове ми бели...
 

© Васил Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??