23.01.2022 г., 9:06 ч.

Ще трябва... 

  Поезия » Любовна
201 0 0

Ще трябва да ме молиш с дни.
И сълза по мен да пуснеш.
Ще трябва да сведеш очи.
Да целунеш мои устни.

 

Ще трябва да гориш до крах.
И душа към мен да впериш.
Ще трябва да дочакаш знак.
Да блеснеш в светове ми бели...
 

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??