4 dic 2005, 16:33

Ще тръпне мокрото ми тяло... 

  Poesía
1088 0 1

Волна птица си, разбрах го.
 Видях те даже, че летиш,
от онзи остров с много палми,
на който съм, когато спиш.
И знам, че с тебе аз ще плувам
 край този остров от мечти,
ще ловим рибки екзотични,
ще бъде истина почти.
Ще тръпне мокрото ми тяло,
ще пие твоята любов,
ще можеш ли, кажи,
 тогава пак да излетиш?
Ще плувам с теб
 на онзи остров с палми...

© Людмила Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??