4.12.2005 г., 16:33 ч.

Ще тръпне мокрото ми тяло... 

  Поезия
1081 0 1

Волна птица си, разбрах го.
 Видях те даже, че летиш,
от онзи остров с много палми,
на който съм, когато спиш.
И знам, че с тебе аз ще плувам
 край този остров от мечти,
ще ловим рибки екзотични,
ще бъде истина почти.
Ще тръпне мокрото ми тяло,
ще пие твоята любов,
ще можеш ли, кажи,
 тогава пак да излетиш?
Ще плувам с теб
 на онзи остров с палми...

© Людмила Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??