17 ago 2011, 23:15

Ще вземеш ли 

  Poesía » Otra
389 0 1

Ще вземеш ли

Ще вземеш ли от болката, която

остави в очите ми дори сълзи.

В сърцето уж любов ми бе посято,

в душата мъката все още ще пълзи.

 

Любовта оказва се понякога коварна,

сърцето може дълго да кърви.

Но не винаги в живота е фатална,

по начертания път тя винаги върви.

 

Приятни спомени от нея си остават,

не се забравят приятните ù дни.

Често, често в душата се възраждат,

в сърцето връща топлината на вълни.

 

Недей, приятелю, навеждай си главата,

намери я, при теб отново я върни.

Нищо, че побеляла е косата,

намериш ли я, от сърце я прегърни.

                                                      В. Й. 26.07.2011 г.

 

 

 

 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??