24 ago 2018, 15:50

Ще я остави ли?! 

  Poesía
396 0 2

Ще я остави ли?!

 

Проплака мъжкото его,
не очакваше да я види
горда, красива и смела
уверена в деня, да премине!

 

Вчера беше негова муза,
обещание, вяря, сърдечност,
негова обич... голяма!
В съня му фея и нежност!

 

Тя живееше с мисли за него
и тръпнеше да го прегърне.
От късче забързано време
в миг  любов да превърне!

 

В залез любовта им заспива,
в нощите – гаснещ фенер,
в очакване вечерно проплака
отзвучава в самотен рефрен!

 

Утрото разпиля тоя сън...
толкова малко поиска! Сега –
премина през мъжкото его.
Ще я остави ли?
                         Само мечта?!

 

Елеонора Крушева

 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??