5 jun 2012, 11:26

Щерки 

  Poesía » Otra
464 0 1

Двете ми прекрасни щерки,
на мама куклите хубавелки,
все се карат двете,
все поделят нещо.

Едната е бунтарка
и на хеви метъла е фен,
и с речи от класа
отстоява своите права.
Все спори с мен, не спира и за миг
и неусетно с думите си
ме наранява дори.
Но нали съм добра,
прощавам ù аз всеки път.

Другата е родена за модел.
Фина мадама е тя.
Двойките в училище реди
и в облаците хвърчи.
Мечтае да стане адвокат,
а само момчета в главата ù се въртят
и за уроците няма място там.

Аз им кажа дума една,
а те с думи сто ще ми отговорят.
Грешките им прощавам всеки ден
и с майчина любов ги дарявам.
На мама кукличките са те. 

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Защо не написахте това в лексиконите на децата си(да са ви живи и здрави), ако още има такива неща. Далече еот поезията, много далече...
Propuestas
: ??:??