11 oct 2012, 9:27

Щипка сол 

  Poesía » Otra
1722 0 16

 

Щипка сол вместо отговор ще ти пратя.

Хей така! В празен плик за писмо.

За своята мъка така ще разкажа

вместо в стих, писан с кръв и перо.

 

Здраво място, а тежки рани си правим.

Бремето влачим – дебела дреха в пек.

Все по-трудно ни става да се забравим,

дълбаем и търсим все другаде лек.

 

Щипка сол - наместо сълзлив отпечатък.

Хей така! В празен плик за писмо.

Вместо грешна прегръдка, жалък остатък

на отминали чувства и трима в танго.

 

© Анна Станоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??