22 oct 2014, 13:59

Щипка сол 

  Poesía
491 0 2

Колко е часът?

Внушителна нотка на ванилия в бълбукащата плът на настоящето.

Ненаписан роман за джинджифила поръсен на дъното на бъдещето.

Секундата ухае на вечност... изчезваща в часовник.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??