22.10.2014 г., 13:59 ч.

Щипка сол 

  Поезия
489 0 2

Колко е часът?

Внушителна нотка на ванилия в бълбукащата плът на настоящето.

Ненаписан роман за джинджифила поръсен на дъното на бъдещето.

Секундата ухае на вечност... изчезваща в часовник.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??