10 mar 2015, 21:31

Що е то? 

  Poesía
368 0 2

Малко, хвъркато, свободно се рее.

Не е бръмбар. И калинка то не е.

На моменти от обич прелива.

Обича шумно да се разсмива.

И даже без много да пита,

върши каквото си иска. Скита

и вятър го вее по света и у нас...

Що е то?

(Отговор: аз!)

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??