Mar 10, 2015, 9:31 PM

Що е то? 

  Poetry
369 0 2

Малко, хвъркато, свободно се рее.

Не е бръмбар. И калинка то не е.

На моменти от обич прелива.

Обича шумно да се разсмива.

И даже без много да пита,

върши каквото си иска. Скита

и вятър го вее по света и у нас...

Що е то?

(Отговор: аз!)

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??