21 ene 2014, 22:11

Щом дъждът се извали 

  Poesía » De amor
498 0 5

Ах, може ли от нежност да боли,

от думи мили, чисти, съкровени,

от бликнали в очите ти сълзи

и от сърце със обич подарено

и може ли ужасно да боде

докосване по-меко от коприна,

въздишката в неземния копнеж,

че никога не можеш да ме имаш.

 

Ах, може ли от нежност да боли,

от две ръце протегнати  към мене

с молбата ти „Ела ме прегърни!“

Отвръщам честно:  „Не е споделено“,

а после ме боли, боли, боли,

защото знам, че силно наранявам,

но щом дъждът във теб се извали

ще разбереш - лъжа не заслужаваш.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??