15 feb 2013, 10:23

Щом любиш 

  Poesía » Otra
1372 1 4

Не ми е присъща
простата обич,
която измерва се
с′ слънце в очите.
Моето - то е
някаква болест,
дето щом любиш,
значи боли те.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??