Feb 15, 2013, 10:23 AM

Щом любиш 

  Poetry » Other
1377 1 4

Не ми е присъща
простата обич,
която измерва се
с′ слънце в очите.
Моето - то е
някаква болест,
дето щом любиш,
значи боли те.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??