11 may 2011, 13:49

Щом очи затворя 

  Poesía » De amor
1511 0 5

Щом  очи  затворя  

 

 

Щом очи затворя,

мога да  отида, където пожелая.

Не могат да ме спрат

ежеднивните ми  грижи.

Мога да летя  дори,

да се  рея  над гори  и  ниви.

Мога и   при теб да дойда

аз по  всяко време,

да те  погледам жадно,

но не мога да те  докосна,

дявол да го  вземе.

А толкоз много те желая.

Сърцето цяло съм ти  врекъл

аз до края.  

С  поглед само ще  те  милвам,

ще  пазя крехкия  ти  сън дори,

за да се  събудиш със  усмивка,  

щастлива  и  обичана в зори!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??