Щом очи затворя
Щом очи затворя,
мога да отида, където пожелая.
Не могат да ме спрат
ежеднивните ми грижи.
Мога да летя дори,
да се рея над гори и ниви.
Мога и при теб да дойда
аз по всяко време,
да те погледам жадно,
но не мога да те докосна,
дявол да го вземе.
А толкоз много те желая.
Сърцето цяло съм ти врекъл
аз до края.
С поглед само ще те милвам,
ще пазя крехкия ти сън дори,
за да се събудиш със усмивка,
щастлива и обичана в зори!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.
Красиво признание!Харесах!
Поздрав! Сърдечно!