16 dic 2010, 13:48

Щом си отиде любовта... 

  Poesía » De amor
737 0 0

Щом любовта си отиде...

И нямаш сили да я спреш...

Иди до старата камина

спомените в куб да събереш.

 


Когато любовта си тръгне,

недей да тичаш подир нея.

Истина е, че тя ще се обърне,

но така и със миналото ще се слее...

 

 

Когато любовта затръшне ти вратата,

недей да вярваш, че ще дойде пак.

Тя броди някъде и търси си отплата,

че не я прегръщаше, когато беше мрак...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??