10 nov 2007, 12:22

Щрих 

  Poesía
595 0 5

Отронен лист танцува...

Научи ме да слушам тишината.

 

 

Стъпки по пясъка.

И опита на вълните

да си откраднат

от човешката топлина.

Писък на чайка,

смях на влюбени...

Миг от вечността.

© Маргарита Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??