Nov 10, 2007, 12:22 PM

Щрих 

  Poetry
596 0 5

Отронен лист танцува...

Научи ме да слушам тишината.

 

 

Стъпки по пясъка.

И опита на вълните

да си откраднат

от човешката топлина.

Писък на чайка,

смях на влюбени...

Миг от вечността.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??