16 oct 2011, 12:22

Щрих 

  Poesía » De amor
567 0 5

 

 

обичай ме със сълзите

и когато се смея

с диханието ме обичай

с нежност лежерна

ти си сън

и битка

а аз ... жена

и в мълчание изгарям

 

 

 

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??