23 abr 2010, 14:17

Щур купон 

  Poesía » Para niños
650 0 0

ЩУР КУПОН

 

Звънва телефон:

- Ще има щур купон!

Кака беше там,

а аз дори не знам.

 

Гардероба си отворих,

роклите прерових.

Намерих си една

с картинка на цветя.

 

Влязох в автобуса

с прическата си руса.

На купона аз лудувах,

пеех и танцувах.

                Ралица Костова

 

 

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??